Известие

Collapse
No announcement yet.

Водна помпа HEPU

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Водна помпа HEPU

Здравеите колеги! Предстои ми смяна на ангренаж и в комплекта, който намерих има и водна помпа на HEPU някой слагал ли е такава, знам че е добра марка, но все пак ако някой е сменял с такава нека сподели.

Хепу е добре. А комплекта каква марка е?

Comment

http://zahnriemensatz.com/Zahnriemen...6V-Twin-Spark/

Това е комплекта моята е 1,8 144кс

Comment

Ако и ремъците са като тези на снимката - пак добре. На този сайт имаш ли му доверие? И как седи въпроса с гаранцията?

Comment

Ами смятам първо да им се обадя по телефона и да поговоря с тях, но по принцип ти изпращат фактура и тя ти служи за гаранция. Иначе в България вече не знам кое е истинско и кое не .

Comment

Аз мисля че съм с такава помпа няма ядове . Преди това пак я бях сменял с такава но дойде време за ангренажа и я смених по рано на 30К км и тази която извадих беше перфектна.
            156 1,8 ТS 99
            Nissan Murano 2005

Comment

240 лв ремъци ролки, че и помпата, много приятна цена, не вярвам доставката до БГ да е майка си и баща си.....
              "Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTR
              F=M x A - Исак Нютон - amateur.....

Comment

Ами до БГ не знам колко е аз сега съм в Австрия, но тези дни ще звънна да проверя как стоят нещата за доставката само ме притеснява факта, че има колеги които са късали такъв ремък, та не знам надежден ли е .

Comment

Първоначално публикувано от iwo156 Покажи съобщение
                  само ме притеснява факта, че има колеги които са късали такъв ремък, та не знам надежден ли е .
                  Късали, но след колко км все пак има значение - секи ремък рано или късно ще се скъса....
                  "Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTR
                  F=M x A - Исак Нютон - amateur.....

Comment

Ам то си го пише, 2г или 50к км пробег. Вярно е че някой минават толкова километри за 5-6г тъй че не търсете проблема само в ремъците, така или иначе ремъка си старее, нещо кат оназ работа е...беш, не е...беш, на х..я времето му минава

А за водната помпа, поне за ХЕПУ аз не съм чувал лоши неща.
                    Alfa Romeo 159SW 2.4JTDm/20V 200* коня + 1 магаре зад волана.
                    Ако искаш да си бърз-тръгни сам, ако искаш да стигнеш далеч-тръгни с приятели!!!
                    Горе главата, нищо че е празна...

Comment

Working...
                    X